Giftsenjoy is ontstaan uit liefde voor het geven van persoonlijke en unieke cadeaus. Wij geloven dat een gepersonaliseerd cadeau meer betekenis heeft en blijvende herinneringen creëert. Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment aan gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid, van verjaardagen en jubilea tot geboortes en feestdagen. We streven naar uitstekende kwaliteit, snelle levering en een geweldige winkelervaring voor al onze klanten.

Bestellen

Kies het product dat u wilt bestellen en voeg deze toe aan uw mandje. Bent u klaar met winkelen, ga dan naar de kassa. U ziet hier staan wat de geschatte verzendkosten zijn, dit wordt naar mate u verder gaat in uw bestelling bijgewerkt. Volg verder de stappen en uw bestelling zal door ons verwerkt gaan worden. De bestelling wordt verzonden via PostNL.

Bestelling afhalen

Je bestelling is gratis af te halen bij Primera de Damper in Beekbergen (Dorpstraat 54, 7361AW) De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 t/m 18.00 en op zaterdag van 8.00 t/m 17.00. 
Als je bestelling op werkdagen voor 16.00 besteld is kan deze binnen 1-2 werkdagen opgehaald worden. 

Vragen?

Heeft u vragen, advies nodig of komt u er niet uit met het bestellen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.